INFORMACIÓ RELATIVA COMPLIMENT ARTICLE 10 LSSICE

TITULAR: Strategic Solutions SL

NIF: B-62909015

ADREÇA: C/ Dènia, 6, Baixos Barcelona - 08006

Telèfon

(34) 93 218 45 17

Fax

(34) 93 217 26 83

Email

Marca registrada

Drak Català es un marca registrada nº M- 2654262. Per qualsevol ús de la llicència es prega contacti amb Strategic Solutions.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Strategic Solutions a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè por exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a C/ Dènia, 6, Baixos Barcelona - 08006

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l'autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l'article 17 de la LSSICE.

Disseny web: LA TEVA WEB SL

 
El Facebook del Drak Català